Wie zijn wij?

Louisa Janssen werd 37 jaar geleden in een Limburgs woonwagenkamp geboren als de jongen Lowieke, maar had al snel door dat ze zich meer een meisje voelde. In de traditionele cultuur van het kamp kon ze echter niet over haar gevoelens praten. Ze besloot daarom op jonge leeftijd het huis te verlaten en heeft het hele transgenderproces om vrouw te worden doorlopen zonder steun van haar ouders.  Gelukkig is na een aantal jaren de familieband weer aangetrokken.

Louisa is gek op showbizz, glitter and glamour en haar kledingkast puilt dan ook uit van de kleurrijke sexy outfits. Zingen is haar hobby en haar grote ambitie is werken bij de televisie. Ze deed daarom ooit mee aan ‘Idols’, en ‘Lust, liefde en laten lopen’. Al sinds 2005 filmt Louisa haar leven dat ze deelt me een grote schare fans op haar eigen YouTube-kanaal.

Rosanna Janssen werd in 1985 geboren in Venlo. In tegenstelling tot Louisa voelde zij zich juist altijd meer een jongetje. Ze zat op een voetbalclub, deed aan skateboarden en crossfietsen en volgde op school de richting techniek. Verder is ze gek op gamen, films kijken en sport.

Rosanna’s familie is alles voor haar. Omdat ze geen contact heeft met haar vader, spelen haar opa en oma een grote rol in haar leven. Ook met haar moeder en broertje Sydney is ze erg close. Niemand in de familie heeft er ooit een punt van gemaakt dat Rosanna zich een jongen voelt. Ook niet toen ze zei dat ze eigenlijk op vrouwen viel. Wel was haar moeder aanvankelijk verbaasd dat ze toch met een jongen thuiskwam. Maar toen ze begreep wie deze Lowieke/Louisa werkelijk was, viel alles op zijn plaats.

louisarosanna_onzetransgenderbruiloft_7-ed7efc622c1d

© 2022 Discovery Networks International All Rights Reserved